Internrevision är ett av de absulut bästa sätten att systematiskt följa upp sin egen verksamhet i syfte att hitta förbättringsområden. Med utbildade interrevisiorer i företaget sprider du kunskap om verksamheten till fler personer vilket ökar möjligheten att hitta och hantera...
Har dina medarbetare tillräckliga kunskaper för att förstå hur bakterier påverkar livsmedel, varför vi ibland blir sjuka när vi äter eller hur deras arbete kan påverka slutproduktens kvalitet och säkerhet?
Tillräcklig kunskap i hygien är något som myndigheterna ställer krav på att alla som...
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) är ett produktsäkerhetsverktyg som alla företag som producerar livsmedel eller förpackningar enligt lag skall arbeta i enlighet med.Genom att arbeta aktivt i enlighet med HACCP-principerna och systematiskt utvärdera de fysiska,...
Här får ni som funderar på att certifiera Er eller börja arbeta i enlighet med Global Standard for Food Saftey (BRC), utgåva 8 en orientering i standardens uppbyggnad, dess krav och hur en certifieringsrevision går till. Utbildningen skräddarsys efter Era önskemål och kan göras...