Artikelarkiv

Internrevision

Internrevision är ett av de absulut bästa sätten att systematiskt följa upp sin egen verksamhet i syfte att hitta förbättringsområden. Med utbildade interrevisiorer i företaget sprider du kunskap om verksamheten till fler personer vilket ökar möjligheten att hitta och hantera...

Ytterligare förstärkning till QMG by Sydmark AB

Det är med glädje vi nu hälsar Ylva Bergqvist välkommen till QMG by Sydmark AB. Ylva är agronom och kommer senast ifrån KIWA där hon arbetat som revisionsledare. På QMG by Sydmark AB kommer Ylvas kompetens och erfarenhet väl till pass när hon blir en av oss i konsultgänget.

Förstärkning inom QMG by Sydmark AB

För att möta det växande behovet av konsulthjälp har QMG by Sydmark AB från januari 2018 förstärkt organisationen med en ny medarbetare. Vi hälsar Marie Björsing varmt välkommen som konslut. Marie har lång erfarenhet av livsmedelsindustrin och har arbetat i arbetsledande befattning inom kvalitet...

Ny IP Livsmedelsstandard

NY UTGÅVA AV IP LIVSMEDEL Nu har den nya utgåvan av IP Livsmedel kommit. Den börjar att gälla den 1 januari 2018 och innehåller ändringar bland annat i kraven kring märkning, redlighet, sårbarhetsanalys, spårbarhet och dokumentstyrning. Den nya standarden består av både ändrade och nya...

Hemsidan

Så har äntligen nya loggan blivit klar och kommit på plats. Stort tack till Philip på Magnum Opus för hjälpen.

Verifiering

google-site-verification: googlea3268679e5fc078c.html

Utbildning i livsmedelshygien

Har dina medarbetare tillräckliga kunskaper för att förstå hur bakterier påverkar livsmedel, varför vi ibland blir sjuka när vi äter eller hur deras arbete kan påverka slutproduktens kvalitet och säkerhet? Tillräcklig kunskap i hygien är något som myndigheterna ställer krav på att alla som...

Utbildning i HACCP

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) är ett produktsäkerhetsverktyg som alla företag som producerar livsmedel eller förpackningar enligt lag skall arbeta i enlighet med.Genom att arbeta aktivt i enlighet med HACCP-principerna och systematiskt utvärdera de fysiska,...

BRC orientering

Här får ni som funderar på att certifiera Er eller börja arbeta i enlighet med Global Standard for Food Saftey (BRC), utgåva 8 en orientering i standardens uppbyggnad, dess krav och hur en certifieringsrevision går till. Utbildningen skräddarsys efter Era önskemål och kan göras...

Frågor och förslag

Vill du ställa frågor till oss om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss  så hör vi av oss så fort som möjligt. Vi uppskattar dina åsikter eftersom de hjälper och att förbättra våra tjänster.